lauantai 15. joulukuuta 2018

Luukku 14!

Well, tämän piti olla käsityöblogi, mutta meni nyt vähän henkilökohtaiselle tasolle, kun kirjoitin aiheesta fobia. Mutta, helpottaa omaa elämistä, jos saa suollettua asioita sanoiksi.

Tämä päivä meni aivan kokonaan maatessa. Aamulla kello soi, jotta kerhoon lähdettäisi, muutenkin heikosti nukutun yön jäljiltä. Pelkäsin kokoajan millon sänky on täynnä oksennusta. Selvittiin ilman. Mutta kerho jäi lopulta väliin, huomasin oman oloni vähän huteraksi ja jouduinkin ravaamaan useampaan otteeseen istumassa vessassa. Liekkö oli vatsapöpö, vai johtuiko vaan pelosta. Siinä heikon olon keskellä sain kuitenkin syötyä banaanin ja hörpittyä vettä, vaikka se vähän jännittikin.
Sain onneksi kaupasta lähetyksen, banaania, mustikkakeittoa ja maitohappobakteeripastilleja, kiitos äiti! Lapseni ruokahalu oli onneksi normaali.

Iltapäivällä maha kuris ja pulputti edelleen, mutta nyt huomasin sen olevan mitä luultavimmin nälkää. Sitähän se. Pikkusen kerrassaa banaania ja mustikkakeittoa. Pyysin kaupasta, kun en jaksanu ite alkaa tekemään ja miksi en ole muistanu, että Valion mustikkakeitto on niin hyvää!

Nyt on niskat ja pää kipeenä kokopäivän makaamisesta, piti ihan lääkettäkin ottaa. Lämpö huidellu 37,7 mutta laskusuunnassa. Mun kroppa on ihan sekasin tosta makaamisesta, ku miä nykyää TODELLA harvoin makaan sohvalla. AINA on yleensä jokin virkkuutyö kädessä.

Huomenna olis joulupakettien paketoimista! JES! Tänää ois jo halunnu alkaa väsää, mut oli pakko levätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti