lauantai 15. joulukuuta 2018

Luukku 15!

Tänää oli askareena hakea viimiset joululahjat ja paketoida ne sekä jo muut hankitut. Miä aina niin innolla odotan paketointia, mut sitten ku sitä alkaa tekemään ni tuntuu et into lopahtaa. Vaikka onhan se kivaa puuhaa! Nyt alkais olla jotakuinkin kaikki, muutama paketti uupuu, mutta ne hoituu.
En malta odottaa, että pääsisi laittamaan paketit kuusen alle! Aion myös opettaa lapselle, että pukki ei tuo kaikkia paketteja, että kaverit voi myös ostaa toisilleen. Pyrkimyksenä, että usko vielä säilyy. Lahjatoivelistan paketit mitä saa, on pukilta, mutta muutama lahja on ihan äitiltä tai kummilta ym.



Hitsi vieköön, miä joku aika sitten ostin itselleni DYMO-kirjoittimen. Lasten mallin, koska se oli edullisempi ja välttää mun tarpeisiin. No, avasin pakkauksen ja kokeilin. Kirjamet ei painu kunnolla ja koneessa oleva leikkuri ei leikkaa tarraa poikki. Mietin et pitää käyä reklaamassa tai kysymässä että mikä vikana. Hylkäsin laatikkoon ja tänää kaivoin sen sieltä, kokeilin että mitä teen väärin. Taas näpyttelin ja painelin ja eei. Ei taaskaan. Avasin jo takaa tarrarullan luukun ja tutkistelin. Sitte aattelin et miäpä painan sit ihan voimalla, tähä asti kuitenki painanu sillee normaalisti ja kone naksahtaa kuten pitää. Painelin kunnolla painiketta pohjaan ja sehän toimi! Hiivatti, oon ollu vaan liian helläkätinen sitä kohtaan. 😃

Ensimmäinen kunnollinen tekstitarra dymosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti