torstai 13. joulukuuta 2018

Luukku 12!

Noni, nyt se tapahtui! Jäi yhdeltä päivältä blogikirjotus tekemättä ja järjestys meni nyt sekasin siltä osin. No, ei voi mitään.

Eilen oli viiminen päivä toimittaa joulukortit JOULUMERKEILLÄ lähteväksi. Ehdittiin! Kortit oli valmiina jo, aamulla piti rustata toivotustekstit ja osotteet etsiä kuoriin, selvisin!
Osan korteista toimitin jo viikonloppuna suoraan saajalle, osan laitoin Postissa koska kirjepostia on kiva saada, itse ainakin haluan kannattaa vanhaa kunnon korttipostia.

Muutamana viime vuotena on tullu vähä heikosti lähetettyä kortteja, kun en ole ehtinyt niitä juurikaan askarrella, ja pidän itsetehdyistä niin olen ennemmin ollut lähettämättä. Ja halpaakaan tuo lysti ei ole. Merkkien hinta nousee kokoajan, aika järjettömän korkea jo tänä vuonna 1,05€ KAPPALE joulumerkki. 5 vuotta sitte se oli vielä joku 0,6€.. Sillä kehtaski lähettää. Ikävää, koska monelle Postin palvelut on aika hintavia, näin ollen harvemmin ja harvemmin ihmiset lähettelee toisilleen kirjeitä (1lk kirje 1,50€, on aika tyyris!)

Tänä vuonna sain kuitenkin askarteltua kortit ja toivottavasti ne ilahduttaa saajia.


Nämä oli tämän vuoden varsinaiset kortit, massatuotannolla. Nämä lähti maailmalle. 
Muut oli kokeiluja, kun teki mieli askarrella, laitoin niistäki pari Postin matkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti