keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Luukku 5!

Tonttujoukko, sillon varpahillaan, varpahillaan varovasti hiipii alta sillan, alta sillan....🎝♫

Tänää ollaan oltu ihan tonttuina tuolla liikenteessä. Käytiin Haminassa Itäväylän Joulutapahtumassa ja vedettiin sitä varten tonttuhatut päähän, itsetekemäni tietenkin. Hattu oli ulkonakin aika lämmin, vaikka kuitenkin aika väljää neulosta. Tosin tänään ei ollut muutenkaan kovin kylmä päivä, +4 astetta näytti mittari Haminassa. 











Olen kyllä kieltämättä hieman yllättynyt, mutta TODELLA iloinen siitä ihanan palautteen määrästä mitä nuo tonttulakit on saanu aikaan! Tulee todella hyvä mieli. Lakit on kuulemma tosi kauniita ja persoonallisia, yksinkertaisia, siististi tehtyjä ja erilaisia.
Onnistumisen tunne on vahvasti läsnä. ❤️


Vaikka lakki näyttää paksulta ja raskaalta, sitä se ei ole. Materiaalinsa takia saattaa olla hieman hiostava, akryylilanka, mutta eihän tonttuhattuja olekaan tehty, että ne päässä rehkitään ja huhkitaan. 😊

Nämä hatut syntyivät niin sanotusti sattuman kautta. Löysin hyllystä lankaa ja aattelin, että kokeilenpa osaisinkohan miä jonkumoisen mokoman tehdä. Päässä oli visio ja sitä lähdin silmukka kerrallaan toteuttamaan. Lopputulos yllätti ja sen jälkeen noita on tehty useampi, eri kokoisina eli eri silmukka määrillä ja ne on syntyneet vaan soveltamalla.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti