sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Luukku 2!

Joulusiivouksen aloitus, puuduttavaa, mutta pakko tehdä. Makuuhuone ollu oikea "murheenkryyni" tässä viime aikoina kun sinne kasaantuu aina kaikki "poissa silmistä, poissa mielestä"-tavarat. Huone tuntuu kuitenkin tosi levottomalta ku tavaraa ihan kamalasti.

Tänää päätin, että nyt! Nyt miä siivoan sen. Makuuhuoneen siivous on puuduttavaa ku pitää siirtää iso sänky ja sängynaluslaatikot aina sivuun, jos haluaa kunnolla päästä imuroimaan, Kävin eilen IKEAssa hakemassa uuden lipaston meidän kirjoille, ni nyt on vähän siistimmän tuntunen jo senki puolesta. Vanha peiliki sai lähteä uuden tieltä.
Laitoin aamulla ensitöikseni vanhat ylimääräset tavarat paikalliselle Roskalavalle tyrkylle ja pääsinki niistä heti eroon! Loistavaa.

Lumitöihinki pääsin, kun piti päästä varastolle, niin aattelin et helpompi kulkea tota kotiovi-varasto väliä kun on vähempi lunta. Itsekkäästi kolasin vain oman oven edustan ja reitin varastolle, naapurit hoitakoot oman tonttinsa.

Koko päivän vietin kammarin kimpussa, puuduttavaa! Mutta nyt se on siivottu! Pölyt hyllyiltä pyyhitty ja puhtaat lakanat sängyissä. Kyl kelpaa, ja likempänä joulua ei tarvi niin isoa siivoa tehdä.

Vanhat rojut.
Uusi vähä siistimpi "yöpöytä". Lipasto kirjoille.





Siivouksen keskellä sain ystävältäni viestin, että tulee pikaisesti poikkeamaan. Ovikello soi ja siellä hän oli. Kädessään mun etukäteisjoululahja. Kurkkasin pussukkaan ja miä ihan kiljasin ääneen! OUMAIKAAD! Siellä oli Antti Tuiskun ANTTI TAPANI-omaelämäkerta. Oon pitkään sitä himoinnu ja nyt se on minun! En malta odottaa, että mennää yöpuulle, puhtaat lakanat, ipanalle iltasatu ja toinenku on nukahtanu ni pääsee ite alottamaa oman iltasadun. Jos jaksan pysytellä hereillä.





Ps. Aivan huikeeta, blogilla on näyttö-/lukukertoja jo 240! Wau! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti