torstai 20. joulukuuta 2018

Luukku 19!

Kiitollisuus!
Asia, jota toivottavasti jokainen tuntee ja kokee lähes joka päivä.
Miä oon kiitollinen elämässäni monesta asiasta. Monen asian eteen on pitäny itse tehdä isosti töitä, silloin oppii myös eritavalla arvostamaan asioita.

Tänää haluan olla kiitollinen Kotka-Kymin seurakunnalle, heidän arvokkaasta työstä. Mietin yhdessä vaiheessa kirkosta eroamista, että mitä suotta sitä siihen enää kuulua ja maksaa veroa. Oon tullu toisiin aatoksiin ja aion pysytellä jäsenenä. Se on sen arvoista.
Kerhotoiminta on ollu meille arjessa pelastus. Kerhopäiviä aina odottaa, koska tietää että siellä lapsi pääsee purkamaan energiansa ja itse saan höpöttelyseuraa ystävistä (kyllä, tapaamme ihmisiä myös kerhojen ulkopuolella 😁).

Uusi arjen pelastus on ollut keskiviikkoisin toimiva MEIJÄN KEITTIÖ.
Pääset istumaan valmiiseen pöytään. Ruoka on tehty valmiiksi, tiskit tiskataan sun puolesta. Tämä kustantaa aikuiselta 3€ ja alle 15v lapset ilmaiseksi aikuisen seurassa. Tää on aivan huikea idea ja toteutus! Suosittelen todella lämpimästi käymään ja kokeilemaan, jos tämä vuodenvaihteessa vielä jatkuu.

Tänä iltana oli myös ensimmäistä kertaa järjestetty Yhes pöydäs-jouluillallinen. Yhden aikuisen lapsiperheille tarkoitettu. Mietin silloin, kun tästä tuli tieto, että viitsinkö miä osallistu tähän, kun kumminkin viikonloppuisin lapsi asuu isällään. Mulle sanottiin, että kyllä olen oikeutettu tähän, olenhan valtaosan ajasta lapsen kanssa kahdelleen. Ilmoittauduin ja osallistuin.

Tää illallinen oli siis aivan huikea idea taas! ❤
Ruokana jouluruokaa. Aikuisille suunnattu oma pieni jutustelutuokio, lapsille askartelua ja muuta puuhaa, joululauluja! Pieni lattialle tehty joulunäytelmä ja joululahjatki saatiin! En osaa edes pukea sanoiksi, miten paljon tommosta omistautumista työlleen arvostan. Idea ja toteutus, kohderyhmää kohtaan ihan mieletön. Ihmiset, jotka tuon takana työskentelee, tekee todella arvokasta työtä.

KIITOS! ❤

Pieni harmi jäi mieleeni kalvamaan, ja se oli se, että miten vähän osallistujia lopulta oli. Noin hieno asia ja tilaisuus järjestetty, ja tässä kaupungissa kuitenkin on todella paljon yh-vanhempia, kuitenkin meitä oli siellä aika vähän. Jokatapauksessa, toivotaan että jos tämmöinen tulee uudestaan, niin ihmiset löytää tiensä sinne.

Jokainen sai oman "PIENEN" herkkukassin.
(Ruskea piparipussi ei kuulunut siihen, se vahingossa eksyi kuvaan.)

Sain myös oman pienen joulumuistamisen. ♡
Tässä oli mukana tuo piparipussi myös mikä ylemmässä kuvassa.
Myös lapselleni oli pieni tarpeellinen yllätyslahja.

Hauska pieni ja lyhyt lattianäytelmä Jeesuksen syntymästä.


Tämä päivä jälleen opetti; Jos sinä olet hyvä, sinulle ollaan hyviä. ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti