tiistai 27. marraskuuta 2018

Valotaulu.

Nyt on kovassa huudossa, tämän talven hittituotteena valotaulut. Canvaskankaan/maalauspohjan päälle pingotettu kangas (erittäin suosittuja on kaupunkimaisemat tai talviset tonttukylät) ja taakse viritettynä valot. Valot yleensä aseteltuna tiettyihin kohtiin, kaupunki-/talomaisemassa ikkunoiden kohdalle niin, että näyttää kuin talossa olisi tupa valaistuna.

Mietin aiemmin, että jos miä jättäisin tän villityksen väliin, mutta emmiä yksinkertaisesti vaan voinut! Marssin viikonloppuna kangaskauppaan, paikalliseen Eurokankaaseen. Sattumalta oli myös Black Weekend tarjouksessa kaikki kankaat -20% (ostin samalla verhokankaat, kukahan ne leikkais mulle suoraan). Valikoimassa ei tietenkään ollu just sitä mitä miä oisin halunnu kaikkein eniten. Talvinen tonttukylä, herttainen ku mikä!
Päädyin valitsemaan vähä erilaisen kankaan, mitä moni tuskin valitsisi tuohon tarkoitukseen (ps. Vallilan kaupunkikankaat on kovassa suosiossa tähän).

Ostin maalauspohjan, pingotin ostamani kankaanpalan kehykseen ja nidoin kiinni. Viritin valot taustalle, mutta tähän hommaan olisi tarvinnu olla lujaa teippiä, että olisi pysynyt kiinni taulukankaassa. Olihan se hetken kaunis. Tänään hain toiset valot ja päätin viritellä ne taulun reunuksille ennemmin. Tuli aika kiva.

Näitä ei loppuunsa viitsi kovin montaa askarrella, tulee aika hintavaksi. Tämä yksi toistaiseksi piristäkööt meidän kotia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti